Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu teribil la Călărași: Un „Mercedes” și alte bunuri distruse – Foto

CC0 / Pixabay / skeeze / Incendiu
Incendiu - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu puternic a izbucnit aseară într-un garaj din Călărași. Nicio persoană n-a fost rănită, dar focul a nimicit un microbuz, alte bunuri materiale și a afectat puternic acoperișul garajului.

CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. Un incendiu puternic a izbucnit aseară într-un garaj cu o suprafață de 500 de metri pătrași din Călărași. Patru echipe de intervenție au luptat cu flăcările, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Incendiul a cuprins acoperișul garajului și o încăpere a acestuia.  Focul a distrus în totalitate un microbuz de model „Mercedes Sprinter”, dar și mai multe bunuri materiale păstrate în încăperea mistuită de flăcări.

Pompierii au constatat că aproape o jumătate din suprafața acoperișului garajului, vreo 200 de metri pătrați, a fost nimicită de incendiu.   

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 18:15. Pompierii au reușit localizarea arderii către orele 19:20, iar la 20:25 incendiul era stins complet.

Fluxul de știri
0