Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă odioasă la Hâncești: Un bărbat de 52 de ani a fost omorât cu bestialitate

© Sputnik / Rodion Procaacces interzis
acces interzis - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din localitatea Cărpineni a fost ucis în bătaie, cel mai probabil de un localnic, după o ceartă aprinsă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Alina Vîrlan-Mititel.

CHIȘINĂU, 26 ian - Sputnik. Un bărbat din localitatea Cărpineni, raionul Hâncești, a fost găsit mort în propria locuință.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Crimă terifiantă la Bălți: Trei persoane au fost ucise, iar cadavrele au fost incendiate
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Alina Vîrlan-Mititel, pe corpul neînsuflețit au fost găsite semne de moarte violentă. Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că victima în vârstă de 52 de ani a fost lovită cu un baston în cap. Crima a fost săvârșită ieri. Bărbatul s-a certat cu un localnic în vârstă de 64 de ani, iar conflictul a degenerat în violență. Suspectul a fost reținut și riscă ani grei de închisoare.

Potrivit statisticilor, anul trecut au fost înregistrate peste 29 de mii de infracțiuni, dintre care 194 au fost clasificate ca fiind grave și deosebit de grave. Cifra este mai mare comparativ cu 2018, când au fost înregistrate 184 de cazuri de acest gen. 80% dintre crimele înregistrate pe teritoriul țării în 2019 au fost comise pe fundalul consumului de alcool. 

Fluxul de știri
0