Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă terifiantă la Bălți: Trei persoane au fost ucise, iar cadavrele au fost incendiate

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Știrea zilei vine și astăzi de la Bălți. O crimă teribilă, care ar fi fost săvârșită de un tânăr de 21 de ani, a zguduit societatea din întreaga țară.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Trei persoane din municipiul Bălți au fost omorâte în cel mai barbar mod, iar poliția îl bănuiește de săvârșirea crimei pe un tânăr de 21 de ani, originar din Tiraspol.

Ружье, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Un tânăr a fost împușcat mortal de un carabinier

În această dimineață, oamenii legii din Bălți au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie din municipiu. Cadavrele a doi bărbați și al unei femei au fost descoperite după lichidarea incendiului de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma măsurilor întreprinse de către polițiști s-a constatat identitatea victimelor. A fost omorâtă o o femeie în vârstă de 35 de ani și doi bărbați de aproximativ 44 de ani. Pe corpurile neînsuflețite au fost descoperite semne  de moarte violentă. Suspectul în comiterea triplului omor, fără loc permanent de trai în Republica Moldova, a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este cercetat penal și riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Fluxul de știri
0