Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lanțul demisiilor continuă la Primărie: Încă un șef de direcție a plecat din funcție

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a emis o dispoziție ,,Cu privire la încetarea raporturilor de serviciu ale dlui Adrian Boldurescu”. Șef interimar al Direcției generale transport public va fi Lilian Copaci.

CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. Primarul Ion Ceban a semnat în seara de 24 ianuarie dispoziția cu privire la eliberarea lui Adrian Boldurescu din funcția de șef al Direcției generale transport public, conform cererii depuse.

Primarul Ion Ceban - Sputnik Moldova
Politică
Indignarea primarului: Nereguli în Educație, la Piața Centrală și la stația de epurare

Din 27 ianuarie, Lilian Copaci, șef al Direcției management în transport din cadrul Direcției generale transport public, va prelua atribuțiile exercitate de Boldurescu, până la organizarea unui consurs pentru ocuparea funcției.

Conform aceleiași dispoziții semnate de primar, Adrian Boldurescu va beneficia de un concediu plătit pentru „171 de zile calendaristice, în conformitate cu legislația”, din contul perioadelor de concediu nefolosite în ultimii ani. De asemenea, Boldurescu va primi o indemnizație unică de 15% din valoarea salariului.

Reamintim că, săptămâna aceasta, și-a dat demisia şefa Direcţiei generale educație, tineret și sport, Rodica Guţu, dar și cei doi adjuncţi ai săi. Șef-adjunct al respectivei direcții a fost desemnat Andrei Pavaloi.

Fluxul de știri
0