Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Fabricat în Moldova" 2020: Zilele în care puteți cumpăra produse direct de la producători

© Sputnik / OsmatescoDiana Crudu
Diana Crudu - Sputnik Moldova
Abonare
Sute de producători din Republica Moldova își vor expune cele mai naturale și gustoase produse la o expoziție de zile mari, care se va desfășura la Moldexpo.
"Fabricat în Moldova" 2020: Zilele în care puteți cumpăra produse direct de la producători

În perioada 29 ianuarie și 2 februarie 2020, în incinta CIE "Moldexpo", se va desfășura cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale "Fabricat în Moldova" 2020. Evenimentul vine cu numeroase surprize și premiere, atât pentru agenții economici, cât și pentru vizitatori.

În primul rând, oaspeții evenimentului vor avea ocazia să cumpere fructe, legume și produse apicole la prețuri de producători.

"Oamenii trebuie să vină și să vadă potențialul agricol pe care îl are Republica Moldova, să-și cunoască eroii și să se umple de speranță și optimism. Nu ezitați să vă faceți plinul de fructe și legume proaspete, susținând producătorii moldoveni", a spus antreprenorul agricol Diana Crudu în studioul Sputnik Moldova.

În cadrul ediției din 2020 sunt așteptați peste 450 de agenți economici din toată țara.  De asemenea, expoziția va fi vizitată de un număr impresionant de delegații oficiale din România, Italia, Turcia, Federația Rusă, Franța ș.a.

Anul precedent, expoziția a fost vizitată de un număr record de vizitatori - peste 54 de mii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0