Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pățania unui moldovean care revenea din Italia – Iată ce i-au găsit vameșii printre bagaje

© Photo : Serviciul Vamal Arma de model ”BRUNI” (MOD. 92, cal. 8 mm)
Arma de model ”BRUNI” (MOD. 92, cal. 8 mm)  - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Serviciului Vamal au prevenit o tentativă de tăinuire, la controlul vamal, a unui pistol de calibru mic și a 150 de cartușe pentru acesta. Cazul a fost înregistrat la postul vamal ”Costești”.

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. Arma de model ”BRUNI” (MOD. 92, cal. 8 mm) și munițiile au fost depistate printre bagajele personale ale unui pasager, într-un microbuz care se întorcea din Italia.

Vin - Sputnik Moldova
Societate
Reacția unui moldovean care ducea la Moscova 240 litri vin de casă și a fost oprit la vamă
În cadrul controlului, vameșii au constatat că mijlocul de transport a fost deja implicat în tentative de încălcare a reglementărilor vamale, motiv pentru care a fost dispusă verificarea detaliată a autovehiculului și a bagajelor personale ale călătorilor.

La solicitarea organului vamal, pasagerul nu a putut prezenta niciun act port-armă sau de proveniență a acesteia.

Ca rezultat, arma a fost ridicată și transmisă, după competență, organelor abilitate pentru efectuarea expertizei și întreprinderea măsurilor legale necesare, iar bărbatul urmează a fi atras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare.

Fluxul de știri
0