Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dialog la nivel înalt: Ce a discutat premierul Moldovei cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-ministrul Chicu a avut o întâlnire cu dl. Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse
Prim-ministrul Chicu a avut o întâlnire cu dl. Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov. Cei doi au vorbit în mare parte despre relațiile comerciale și atragerea investițiilor în țara noastră.

CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova,  Oleg Vasnețov. În cadrul întrevederii, oficialii au abordat un spectru larg de subiecte de pe agenda bilaterală, cu precădere referitoare la relațiile comerciale și economice.

Reuniunea premierului Ion Chicu cu primarii - Sputnik Moldova
Politică
Ion Chicu i-a convocat pe primarii din raioane: Iată care a fost scopul întâlnirii - Foto

De asemenea, au fost luată în discuție și intențiile Băncii Euroasiatice de Dezvoltare de a finanța proiecte investiționale în Republica Moldova. Premierul a confirmat intenția Guvernului de a susține activ investițiile în economia națională, în mod special investițiile în industrializare și modernizare.

Fluxul de știri
0