Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vezi cine a vrut să treacă granița cu acte false

© Sputnik / Miroslav RotariПроверка документов
Проверка документов - Sputnik Moldova
Abonare
Doi moldoveni au încercat să treacă granița cu acte false, anunță Poliția de Frontieră pe site-ul său. Ambii au încercat să părăsească țara prin punctele de trecere cu România.

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Prima tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a fost înregistrată în punctul de trecere Sculeni. Pasagerul unui automobil Ford Transit cu numere de înmatriculare moldovenești a devenit agitat atunci polițiștii de frontieră i-au solicitat să prezinte actele la control.

Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Politică
Poliția de Frontieră va avea competențe de asigurare a securității aeronautice

Astfel, printre documentele prezentate pentru autorizarea trecerii se afla și permisul de conducere cu semne evidente de falsificare. Audiat, bărbatul de 43 de ani nu a vrut să ofere detalii.

Alt incident similar a avut loc deja la punctul de trecere a frontierei Leușeni. Un moldovean de 29 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes Sprinter, a prezentat o carte de identitate românească, de asemenea cu semne de falsificare. Audiat, bărbatul a recunoscut că și-a perfectat actul contra sumei de 100 de euro, prin intermediul unui necunoscut.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră continuă cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Fluxul de știri
0