Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un minor de 14 ani l-a ucis pe altul de 12: Motivul este unul chiar incredibil – Detalii

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un băiat de 14 ani din Orhei și-a ucis prietenul de 12 ani, anunță Inspectoratul General al poliție. Motivul crimei este unul șocant – a vrut să-l deposedeze de o consolă electronică de jocuri.

CHIȘINĂU, 19 ian – Sputnik. Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au fost sesizați, astăzi, în jurul ore nouă, despre faptul că în subsolul unei construcții nefinisate din orașul Orhei a fost găsit cadavrul unui copil cu semne de moarte violentă.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Crimă terifiantă la Bălți: Trei persoane au fost ucise, iar cadavrele au fost incendiate

Polițiștii l-au identificat, acesta fiind un băiat de 12 ani, domiciliat în Orhei. La scurt timp, polițiștii au identificat și au reținut un alt copil de 14 ani, din aceiași localitate. Băiatul și-a recunoscut vina, iar în acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145, Cod Penal al Republicii Moldova „Omor intenționat săvârșit cu bună știință asupra unui minor”. Conform legislației, dacă acesta va fi găsit vinovat, el riscă privarea de libertate de la 15 la 20 de ani sau chiar detenția pe viață.

Poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs omorul.

Fluxul de știri
0