Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premierul Chicu a discutat cu un grup de protestatari – Iată ce le-a promis veteranilor

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Premierul Chicu a discutat cu un grup de veterani
Premierul Chicu a discutat cu un grup de veterani  - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu a ieșit în fața unui grup de veterani ce a venit să protesteze în Piața Marii Adunări Naționale.

Premierul Ion Chicu și reprezentanții Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului pentru Independenţă - Sputnik Moldova
Societate
Veteranii îi solicită Guvernului Chicu: Importul mașinilor fără accize și taxe vamale
CHIȘINĂU, 18 ian – Sputnik. Potrivit unui comunicat de presă difuzat de Direcția Comunicare și Protocol al Guvernul Republicii Moldova, premierul Ion Chicu i-a invitat pe liderii protestatarilor la o discuție în clădirea Executivului. Reprezentanții veteranilor au înaintat un set de cerințe social-economice.

Premierul Chicu i-a informat pe veterani despre resuscitarea Consiliului Național pentru Problemele Veteranilor de Război, conducerea căruia a fost preluată de ministrul Apărării, Victor Gaiciuc.

Această platformă e menită să monitorizeze problemele și să colecteze propunerile referitoare la îmbunătățirea nivelului de viață al veteranilor, după care să elaboreze și promoveze soluții la nivel de guvern.

În cadrul ședinței, s-a convenit că pe data de 24 ianuarie va avea loc ședința Consiliului Național cu participarea prim-ministrului și a reprezentanților veteranilor în cadrul căreia va fi definitivat un mecanism eficient de comunicare și conlucrare, astfel încât solicitările să fie satisfăcute în măsura posibilităților. 

Fluxul de știri
0