Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Luptă grea se anunță la Hâncești: Cine sunt candidații

© Sputnik / Miroslav RotariКишиневцы голосуют на втором туре местных выборов
Кишиневцы голосуют на втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și-a desemnat candidatul pentru alegerile noi din circumscripția 38, Hâncești. Anunțul a fost făcut de unul dintre fruntașii formațiunii Alexandru Slusari.

CHIȘINĂU, 18 ian - Sputnik. Mihai Druță este al doilea concurent electoral care va candida pe circumscripția 38, Hâncești. Acesta este înaintat de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

День вина в Гагаузии - Sputnik Moldova
Societate
Trei partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare am avea alegeri: Iată care sunt

Anterior și jurnalistul Vlad Țurcanu, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale, a anunțat că se va în scrie în cursa electorală în această circumscripție. De asemenea, în presă se vehiculează că Dorin Chirtoacă ar putea candida tot aici, iar Partidul Acțiune și Solidaritate ar miza pe fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate.

Comisia Electorală Centrală a stabilit că în ziua de 15 martie 2020 vor avea loc alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești. Decizia vine după ce deputatul Alexandru Botnari, ales pe 24 februarie în această circumscripție, și-a depus mandatul de deputat, optând pentru funcția de primar al Hânceștiului. 

Potrivit serviciului de presă al CEC, organizarea alegerilor din 15 martie 2020 va costa 4,2 milioane de lei.

Fluxul de știri
0