Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Surprinzător! Legătura dintre premierul Rusiei și interpretul Grigori Leps – Video

© Sputnik / Yana ZaharovaКонцерт Григория Лепса в Кишиневе
Концерт Григория Лепса в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Mihail Mișustin este și compozitor. Interpretul de mare succes Grigori Leps interpretează o piesă a cărei melodie a fost compusă de actualul prim-ministru rus.

CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. Prim-ministrul Federației Ruse, Mihail Mișustin, este autorul muzicii unei piese interpretate de Grigori Leps - "Зола/Cenușa".

Poetul Aleksandr Vulîh a confirmat pentru agenția de presă RIA Novosti că este vorba anume de actualul prim-ministru al Rusiei, dar nu de o altă persoană cu același nume.

Рабочая встреча президента РФ В. Путина с главой ФНС М. Мишустиным - Sputnik Moldova
Rusia
Cine este Mihail Mișustin, candidatul la funcția de prim-ministru al Federației Ruse
Aleksandr Vulîh a precizat că lui îi aparține textul piesei "Зола/Cenușa", iar premierul Mihail Mișustin a compus muzica. Poetul a povestit că Mihail Mișustin a compus melodia după text.

Unele medii de informare scriu că premierul rus a compus muzica și pentru un al doilea cântec interpretat de Grigori Leps, "Настоящая женщина/O femeie adevărată", dar această versiune nu s-a confirmat, compozitorul aceste melodii fiind o altă persoană.  

Mihail Mișustin, care a activat vreme îndelungată în cadrul Serviciului Fiscal Federal, a fost desemnat premier al Federației Ruse pe 16 ianuarie, prin decretul președintelui Vladimir Putin, după aprobarea candidaturii de către Duma de Stat. Mihail Mișustin s-a născut pe 3 martie 1966, la Moscova.

Fluxul de știri
0