Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Republica Moldova marchează astăzi Ziua Diplomatului

Abonare
Diplomații din Republica Moldova își sărbătoresc astăzi ziua profesională. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, a adresat un mesaj de felicitare colegilor săi din serviciul diplomatic.

Într-un interviu acordat pentru Sputnik, ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi, a adresat sincere și calde felicitări colegilor săi din cadrul serviciului diplomatic cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Diplomatului.

"Îi îndemn pe colegii mei să depună maximum efort pentru a obține ceea ce-și dorește să devină Republica Moldova (…) să vedem Moldova o țară independentă, democratică, cu o justiție independentă, cu economie de rând cu cele ale statelor membre ale Uniunii Europene", a declarat Aureliu Ciocoi.

Ziua Diplomatului este marcată pe 17 ianuarie, întrucât la această dată, în anul 1992, a fost depusă cererea de aderare a Republicii Moldova la Organizația Națiunilor Unite. Ziua Diplomatului în Republica Moldova este marcată din anul 2014.

Fluxul de știri
0