Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Republica Moldova marchează astăzi Ziua Diplomatului

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Diplomații din Republica Moldova își sărbătoresc astăzi ziua profesională. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, a adresat un mesaj de felicitare colegilor săi din serviciul diplomatic.

Într-un interviu acordat pentru Sputnik, ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi, a adresat sincere și calde felicitări colegilor săi din cadrul serviciului diplomatic cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Diplomatului.

"Îi îndemn pe colegii mei să depună maximum efort pentru a obține ceea ce-și dorește să devină Republica Moldova (…) să vedem Moldova o țară independentă, democratică, cu o justiție independentă, cu economie de rând cu cele ale statelor membre ale Uniunii Europene", a declarat Aureliu Ciocoi.

Ziua Diplomatului este marcată pe 17 ianuarie, întrucât la această dată, în anul 1992, a fost depusă cererea de aderare a Republicii Moldova la Organizația Națiunilor Unite. Ziua Diplomatului în Republica Moldova este marcată din anul 2014.

Fluxul de știri
0