Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cumplit: Un tânăr din raionul Cahul și-a ucis cu sânge rece mătușa

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Cruzimea unor oameni pare să nu aibă limite. O femeie în vârstă de 61 de ani a fost omorâtă cu bestialitate de către nepotul său pe care l-a găzduit.

CHIȘINĂU, 16 ian - Sputnik. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru că și-a bătut până la moarte mătușa la care locuia.

Procuratura Generală anunță că omorul a fost săvârșit în luna august a anului trecut, în localitatea Tătărești din raionul Cahul.

Cuțit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Omor la Ciocana: O femeie și-a ucis concubinul - Video

Individul a recurs la gestul cumplit doar pentru că femeia în vârstă de 61 de ani, la care locuia, i-a cerut să plece din casa sa, fiind nemulțumită de comportamentul tânărului. 

Cuprins de furie, acesta a început să o lovească cu pumnii și picioarele, iar când a văzut că este plină de sânge a ieșit din casă. Victima a decedat peste o oră după cele întâmplate, iar tânărul a pus lacăt la ușă, crezând, probabil, că astfel nimeni nu va afla despre omorul pe care l-a săvârșit. Culmea este că individul a continuat să locuiască în aceeași gospodărie, într-o anexă a casei.

Totul a ieșit la iveală după ce rudele și vecinii femeii au simțit miros neplăcut lângă ușa casei care era încuiată și au alertat autoritățile. Corpul neînsuflețit a fost descoperit la trei zile după săvârșirea crimei.

Tânărul și-a recunoscut vina, ceea ce i-a redus din pedeapsă. Instanța de judecată l-a condamnat la nouă ani de închisoare.

Fluxul de știri
0