Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Omor la Ciocana: O femeie și-a ucis concubinul - Video

Abonare
O femeie din Chișinău se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău după ce și-ar fi omorât concubinul cu un cuțit. Reținuta este acuzată de violență în familie, soldată cu decesul victimei.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. O locuitoare a Chișinăului, din Sectorul Ciocana, în vârstă de 59 de ani, este bănuită că și-a înjunghiat mortal concubinul, de 53 de ani, cu un cuțit de bucătărie. Victima a decedat din cauza rănii provocate de cuțit în regiunea inimii, potrivit medicilor legiști, informează Poliția Capitalei.

Femeia, care și-ar fi recunoscut vina, a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție provizorie al Poliției.

Omorul a fost semnalat Poliției de suspectă însăși, în dimineața de 1 ianuarie, printr-un apel la 112. Expertiza medico-legală a stabilit că „decesul bărbatului a survenit în rezultatul unei plăgi provocate de un obiect ascuțit în regiunea inimii”.

Criminalitatea în Moldova - Sputnik Moldova
Cine sunt autorii celor mai grave infracțiuni din Republica Moldova

Suspecta locuia împreună cu concubinul. După ce au consumat băuturi alcoolice în seara de Revelion, s-au luat la ceartă. Femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe concubin în regiunea inimii.

Pentru a „ascunde fapta comisă”, femeia a aruncat hainele cu care era îmbrăcat concubinul, iar rana a prelucrat-o cu soluție de iod, după care a mers la culcare în altă cameră, informează Poliția.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei. Legislația prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 12 până la 15 ani pentru infracțiuni de acest fel.

Fluxul de știri
0