Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce a declarat regretatul Ștefan Petrache în ultimul interviu realizat de Rodica Ciorănică

© Photo : Facebook / Rodica CioranicaRodica Cioranica
Rodica Cioranica - Sputnik Moldova
Abonare
Ultimul interviu al regretatului Ștefan Petrache a fost realizat de Rodica Ciorănică. Jurnalista a relatat pentru Sputnik Moldova despre ultimele mărturisiri pe care i le-a făcut interpretul.
Ce a declarat regretatul Ștefan Petrache în ultimul interviu realizat de Rodica Ciorănică

Regretatul artist emerit Ștefan Petrache a avut o relație deosebită de prietenie, dar și de colaborare cu jurnalista Rodica Ciorănică. În ultimul interviu pe care l-a acordat, Ștefan Petrache a mărturisit că întotdeauna a dus niște lupte cu personalitatea sa.

"Ștefan Petrache mi-a declarat în ultimul interviu că el nici nu s-a iubit pe sine nici ca persoană, dar nici ca interpret. A fost urâcios față de personalitatea sa. Era greu de suportat și acceptat personalitatea lui Ștefan Petrache dacă nu știai să-i accepți flirtul cu sine și felul lui de a fi. Aș spune că s-a subestimat enorm", a remarcat Rodica Ciorănică.

Jurnalista a mai spus că regretatul artist era mai tot timpul nemulțumit din cauza imperfecțiunii societății în care trăia.

"Era tot timpul nemulțumit de oameni, de educația pe care o oferim copiilor noștri. El era într-o luptă continuă cu sine și cu cei din jurul lui", a subliniat jurnalista.

În același timp, Rodica Ciorănică a menționat că Ștefan Petrache era unul dintre puținii oameni de părerea căruia îi plăcea să țină cont.

"Sunt puțini oameni de calitate care mai rămân în societatea noastră și mă tem că nu se vor mai naște asemenea personalități. Nu știu ce se va întâmpla cu noi dacă nu vor exista asemenea persoane", a punctat ea.

Ștefan Petrache a decedat în seara de 13 ianuarie, cu puțin timp înainte de miezul nopții, la vârsta de 70 de ani. Artistul emerit a fost înmormântat joi, 16 ianuarie, la Cimitirul Central din strada Armenească.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0