Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O cunoscută interpretă din Moldova, lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni

© Facebook / INPPietoni traversând strada pe timp de ceață
Pietoni traversând strada pe timp de ceață - Sputnik Moldova
Abonare
Pietonii nu sunt în siguranță nici chiar dacă traversează strada regulamentar. Se pare că ceața densă, dar și neatenția conducătorului auto au dus la producerea accidentului în care a avut de suferit interpreta.

CHIȘINĂU, 16 ian – Sputnik. Interpreta Tatiana Spînu a fost lovită aseară de o mașină, într-o intersecție de pe strada Grenoble din sectorul Botanica al Capitalei. Tânăra traversa strada pe trecerea de pietoni, dar șoferul grăbit nu a observat-o și a lovit-o în plin.

Пешеходный переход  - Sputnik Moldova
Societate
Groaznic: Pieton lovit de două mașini la Telenești

La fața locului a venit Poliția și Ambulanța, femeia fiind transportată la spital.

Tatiana Spînu a relatat că s-a ales cu o comoție cerebrală, însă a refuzat internarea deoarece urmează să-și lanseze astăzi cartea ”Suflete arse”, eveniment așteptat și pregătit de mai mult timp.

Interpreta consideră că șoferul este devină și că, cel mai probabil, acesta circula cu viteză sporită.

Potrivit statisticilor, 27 la sută dintre accidentele rutiere produse la noi au loc pe trecerile de pietoni. Vitezomanii nu-i observă pe pietoni nici măcar pe ”zebră”, mai ales în orele serii și noaptea, iar ceața densă din ultimele zile pune și mai mult în pericol viața și sănătatea oamenilor.

Fluxul de știri
0