Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Groaznic: Pieton lovit de două mașini la Telenești

© Sputnik / Miroslav RotariПешеходный переход
Пешеходный переход  - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică neagră în Republica Moldova. Mai multe persoane au decedat. Iată ce s-a întâmplat la Telenești.

CHIȘINĂU, 13 ian – Sputnik. Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost lovit de două automobile.

Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Accidente
Moarte năprasnică: Pieton omorât de un șofer la Orhei - ce spune Poliția

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Irina Burdujan, a comunicat pentru Sputnik Moldova că, în seara zile de duminică, bărbatul se deplasa pe mijlocul carosabilului, pe șoseaua Telenești-Ratuș. Acesta a fost lovit inițial de un automobil de model Ford Mondeo, cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă. Imediat după, pietonul a fost tamponat de un alt automobil, de model Skoda, care era antrenat în depășirea pe partea dreaptă a automobilului de model Ford. În urma impactului, pietonul a decedat la fața locului.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic și s-a dovedit a fi că nu se aflau în stare de ebrietate. A fost pornită o cauza penală pe faptul încălcării regulilor de securitate a circulației rutiere de către o persoană care conduce mijlocul de transport, încălcare ce a cauzat din imprudență decesul unei persoanei.

O altă tragedie s-a întâmplat tot aseară, în orașul Ungheni. Un pieton a murit după ce a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada neregulamentar. 

Fluxul de știri
0