Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O nouă întrevedere Dodon - Vasnețov: Despre ce au discutat cei doi oficiali

© Photo : Igor Dodon Igor Dodon și Oleg Vasnețov
Igor Dodon și Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov. Oficialii au radiografiat evoluția relațiilor bilaterale și perspectivele de consolidare a acestora.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o nouă discuție cu ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov. Pe pagina sa de Facebook, șeful statului a scris că s-a atestat o consolidare semnificativă a parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă în anul 2019.

Дом Правительства - Sputnik Moldova
Politică
Numiri și demisii operate de Guvern: Cine este noul ambasador în Qatar

”Am examinat planul de acțiuni de interacțiune bilaterală pentru anul 2020. O atenție deosebită va fi acordată marcării Aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Țin să amintesc că la invitația Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, voi participa la festivitățile desfășurate cu acest prilej în Piața Roșie din Moscova”, a menționat Igor Dodon.

Președintele a mai scris că există multiple oportunități de fortificare a dialogului bilateral în toate domeniile de interes reciproc.

Fluxul de știri
0