Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numiri și demisii operate de Guvern: Cine este noul ambasador în Qatar

© Sputnik / Miroslav RotariДом Правительства
Дом Правительства - Sputnik Moldova
Abonare
Cabinetul de Miniștri s-a reunit astăzi în ședință pentru a examina 31 de proiecte, inclusiv un subiect cu privire la cadre.

CHIȘINĂU, 11 dec - Sputnik. La propunerea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Guvernul a aprobat numirea lui Victor Țvircun în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Qatar. Anterior, Țvircun a fost șef al misiunii diplomatice a țării noastre în Emiratele Arabe Unite.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Schimb de replici între fostul și actualul premier: Ce a dezvăluit Ion Chicu

Tot astăzi a fost rechemat ambasadorul Moldovei în Azerbaidjan și prin cumul în Iran, Gheorghe Leucă. Diplomatul a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul de Externe. 

În cadrul ședinței Guvernului a fost aprobată și cererea de eliberare din funcție a directorului adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Ela Malai.

Tot astăzi a fost aprobată eliberarea din funcție a directorului Teleradiocompaniei interstatale MIR, Valeriu Reniță. El va fi înlocuit de Stanislav Vîjga, numit în funcție în cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de Miniștri. 

Fluxul de știri
0