Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii despre starea persoanelor rănite și luate ostatice la Criuleni: Ce spun medicii

© Sputnik / Мирослав РотарьБольница скорой помощи в Кишиневе
Больница скорой помощи в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Medicii au oferit astăzi detalii despre starea celor trei persoane care au fost rănite cu focuri de armă și luate ostatice sâmbătă seara la Malăieștii Vechi, Criuleni.

CHIȘINĂU, 13 ian – Sputnik. O persoană dintre cele trei rănite sâmbătă seară la Mălăieștii Vechi, Criuleni, este în continuare în stare extrem de gravă dar stabilă. Despre aceasta a anunțat vicedirectorul medical al Institutului de Medicină Urgentă, Igor Curov în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui, în prezent doi bărbați și o femeie sunt internați. Bărbatul de 55 de ani, care se află în stare extrem de gravă, urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale.

Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Societate
Focuri de armă şi luare de ostatici la Criuleni: Mai multe persoane rănite

Șeful departamentului Anestezie și Terapie Intensivă al IMU, Adrian Belîi, a declarat pentru presă că bărbatul a ajuns la spital cu foarte multe leziuni, iar „repararea organelor se face atunci când este posibil accesul din aspect biologic și tehnic. Pacientul este destul de slăbit și trebuie să reziste intervenției”

Despre celălalt bărbat, în vârstă de 56 de ani, Igor Curov a spus că se află în secția de reanimare, în stare gravă, dar stabilă. Acesta este supus unui tratament intensiv.

Curov mai spune că femeia de 59 de a avut mai puțin  de suferit. Starea de sănătate a acesteia este de gravitate mică, în prezent fiind internată în secția de profil.

Amintim că în seara de sâmbătă, 11 ianuarie, trei persoane au ajuns la spital după ce au fost împușcate de un bărbat cu care au chefuit împreună. Cel din urmă i-a luat ostatici pe cei doi bărbați și pe femeie, iar după intervenția polițiștilor, acesta a fost reținut.

Fluxul de știri
0