Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ședință comună a consiliilor municipale Chișinău-București: Când va avea loc

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău, primarul general Ion Ceban a făcut un anunț important.

CHIȘINĂU, 13 – Sputnik. O ședință comună a comisiilor municipale Chișinău-București va avea loc miercuri, 15 ianuarie, la Chișinău. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Schimbări radicale în 2020: Anunț important făcut de primarul Capitalei

La ședința comună a consilierilor municipali din cele două capitale urmează să fie discutate proiecte ce ar putea fi realizate în comun.

„Este o primă întrunire de acest fel. În premieră, consilieri de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău”, a precizat Ion Ceban. Delegaţia română va fi condusă de către viceprimarul municipiului Bucureşti, Aurelian Bădulescu.

În cadrul şedinţei comune a reprezentanților celor două municipalități, va fi aprobat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999.

Ședința va fi precedată de depuneri de flori, la ora 09.15, la bustul poetului Mihai Eminescu, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la nașterea marelui clasic.

Edilul a mai spus că vizita consilierilor bucureșteni este rezultatul vizitei de lucru la București a delegației de la Chișinău. Totodată, primarul a anunțat că fiecare vizită a delegației Primăriei Chișinău va da rezultate frumoase pentru Capitală.

Fluxul de știri
0