Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prăpăd într-o parcare din Capitală: Iată ce s-a întâmplat cu șapte automobile

CC0 / Pixabay / manfredrichter / Авто на парковке
Авто на парковке - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 22 de ani din raionul Comrat este suspectat că a spart cel puțin șapte mașini dintr-o parcare amenajată în sectorul Ciocana al Capitalei.

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Poliția Capitalei anunță că a reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, bănuit de spargerea a cel puțin șapte mașini lăsate de proprietari într-o parcare din sectorul Ciocana al Capitalei.

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

Jafurile au fost comise în această lună. Potrivit poliției, suspectul ar fi pătruns în mașini prin forțarea geamurilor și ar fi furat din ele bunuri în valoare de 16 mii de lei. 

Presupusul făptaș a fost reținut și escortat la inspectorat. El și-a recunoscut vina în cadrul audierilor, precizând că bunurile furate au fost vândute. 

Suspectul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 4 ani de închisoare.

Oamenii legii spun că tânărul a mai fost anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Fluxul de știri
0