Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Proiecte noi: Iată ce au pregătit autoritățile din Budești pentru 2020

© Sputnik / Miroslav RotariNina Costiuc
Nina Costiuc - Sputnik Moldova
Abonare
În anul 2020, în comuna Budești, municipiul Chișinău, autoritățile locale vor lansa mai multe proiecte sociale deosebite. Despre acest lucru a declarat în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" primarul localității, Nina Costiuc.
An nou, proiecte noi: Iată ce au pregătit autoritățile din Budești pentru 2020

Potrivit primarului, care se află la cârma satului Budeşti de aproape 25 de ani, în viitorul apropiat, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe, va fi amenajat un spațiu de joacă pentru cele șapte grupe de copii din grădinița din localitate.

"Acesta este un proiect important pentru noi. Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Cehe ne va oferi cinci mii de euro, iar din bugetul local va fi alocată suma de o sută de mii de lei. Acest proiect va fi realizat până în primăvara acestui an", a subliniat Costiuc.

Un alt proiect care va fi lansat în noul an este „Tata, Mama și Copilul”, susținut de Fundația Est-Europeană în colaborare cu PNUD și autoritatea publică locală din Budești.

"Proiectul prevede implicarea familiei, în special al taților, în educația și creșterea copiilor. Vor fi multe activități interesante, menite să contribuie la păstrarea armoniei în familie", a subliniat Nina Costiuc.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0