Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vine zăpada! Prognoza meteo pentru 5-11 ianuarie

© Sputnik / Ilia Naymushin / Accesați arhiva multimediaЖенщина позирует для фото в заснеженном лесу на берегу реки Енисей
Женщина позирует для фото в заснеженном лесу на берегу реки Енисей - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru astăzi sunt prevăzute precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe întreg teritoriul țării. Maximele termice ale zilei vor fi pozitive și zăpada se poate topi. Este posibil să ne alegem luni cu un strat de zăpadă.

CHIȘINĂU, 5 ian – Sputnik. Vom avea parte de puțină zăpadă în ajun de Crăciun pe vechi.

Дорога - Sputnik Moldova
Societate
Cum să-ți pregătești mașina pentru iarnă: Sfaturi ale automobiliștilor din Chișinău

Duminică, 5 ianuarie, va ninge pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Temperatura aerului va uirca însă până la 2..4 grade Celsius către orele prânzului, așa că fulgii se vor topi.

Există șanse să ne alegem luni, 6 ianuarie, în ajunul sărbătorii Nașterii Domnului pe stil vechi, cu un strat de zăpadă. Va ninge în nordul și în centrul republicii, iar temperaturile vor coborî până la minus 3.. minus 4 grade Celsius în partea de nord și centru. În sud maximele termice ale aerului vor fi pozitive, de până la un grad, iar precipitații nu se prevăd.

Marți și miercuri presiunea atmosferică va fi ridicată.

În noaptea de 6 spre 7 ianuarie, mercurul termometrelor va coborî până la -8..-10 grade Celsius. În timpul zilei se va încălzi până la +3..+5 grade.

Maximele termice vor fi pozitive în timpul zilei până la 11 ianuarie cel puțin. Termometrele vor indica cel mult valori de +5..+7 grade Celsius.

Fluxul de știri
0