Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a murit după ce a fost bătut cu cruzime de doi consăteni

© Sputnik / Артур Лебедев / Accesați arhiva multimediaMorgă
Morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Tânărul de la Costești, care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut în mod barbar de doi cănsăteni, a decedat.

La spital - Sputnik Moldova
Societate
Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut cu cruzime de doi consăteni
CHIȘINĂU, 5 ian – Sputnik. Noaptea de Revelion a fost fatală pentru un tânăr de 20 de ani din localitatea Costești, raionul Ialoveni. Acesta a fost bătut cu cruzime de doi tineri consăteni.

Victima s-a stins pe patul de spital după ce timp de câteva zile a luptat pentru viață fiind conectat la aparate. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de surse de la Spitalul de Urgență.

Tânărul a fost internat în comă în secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență, cu multiple fracturi ale craniului, contuzie și alte traumatisme. Agresorii  s-au dovedit a fi doi tineri cu vârste de 16 și, respectiv, 21 de ani. Cei doi au fost reținuți, iar unul dintre ei, fiind minor, a fost eliberat și va fi cercetat în stare de libertate.

Fluxul de știri
0