Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut cu cruzime de doi consăteni

© Sputnik / Анатолий Медведь / Accesați arhiva multimediaLa spital
La spital - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Noaptea de Revelion s-a transformat într-o tragedie pentru un tânăr din Costești, Ialoveni. Acesta se află în stare gravă la spital.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Un tânăr de 20 de ani se zbate între viață și moarte după ce în seara de Revelion a fost snopit în bătaie de doi consăteni.

Maidanezi - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: O tânără a fost mutilată de câini la Ialoveni – foto

Totul s-a întâmplat în localitatea Costești din raionul Ialoveni. În primele ore ale noului an, Poliția din Ialoveni a fost sesizată de un adolescent de 16 ani, pe faptul că două persoane s-ar fi agresat reciproc.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu a comunicat pentru Sputnik Moldova că în urma unui conflict tânărul de 20 de ani a fost lovit cu o scândură de la gard, ulterior fiind bătut cu pumnii şi picioarele peste diferite părți ale corpului. 

În urma loviturilor, băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgență. Ofițerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, a comunicat pentru Sputnik Moldova că tânărul se află în continuare în comă, este conectat la aparate, iar pronosticul medicilor este rezervat. 

Potrivit oamenilor legii, făptașii au fost identificați, însă doar bănuitul în vârstă de 21 ani a fost reținut pentru 72 ore. Suspectul minor de 16 ani este cercetat în stare de libertate. Pe cazul dat a fost pornită un dosar penal, iar alte circumstanțe se stabilesc.

Fluxul de știri
0