Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum vom trece frontiera de Crăciunul pe stil vechi: Decizia autorităților

© Sputnik / Miroslav RotariПограничная полиция
Пограничная полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar aceasta face ca punctele de trecere a frontierei de stat să devină tot mai solicitate.

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. În punctele de trecere a frontierei de stat vor fi intensificate măsurile de control. Acest lucru se întâmplă în contextul celor câteva zile libere de Crăciun pe stil vechi.

vamă  - Sputnik Moldova
Societate
Oamenii pleacă din țară la început de an: Care este situația la frontieră

Poliția de Frontieră informează că se va acționa astfel, încât ordinea publică și securitatea la frontieră să fie asigurată la cel mai înalt nivel. Totodată, polițiștii îndeamnă cetățenii să utilizeze și alte puncte de trecere din proximitatea celor mai solicitate.

„Pe linia PTF Leușeni - de ales PTF Cahul sau PTF Costești, pe linia PTF comun Criva să fie PTF comun Larga sau PTF comun Briceni, în proxima PTF Otaci este PTF Ocnița, în direcția PTF Mirnoe este PTF Vulcănești, iar mai aproape de PTF Giurgiulești-Reni este PTF Cișmichioi”, este precizat într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

La necesitate, în cele mai solicitate puncte de trecere, fluxul de familii cu copii, dar și persoanele cu nevoi speciale, vor fi direcționate pe pistele libere, inclusiv pe banda de trecere a corpului diplomatic. În context, au fost amplasate echipaje mobile, dotate cu tehnică specială de control, care în mod operativ și în timp real vor efectua verificarea documentelor de călătorie.

Fluxul de știri
0