Moment dramatic pentru Elena Băsescu: Luptă pentru copilul său

© AFP 2024 / DOMINIQUE FAGETElena Băsescu
Elena Băsescu - Sputnik Moldova
Abonare
Situație tensionată pe plan sentimental pentru mezina fostului președinte al României Traian Băsescu.

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Elena Băsescu este mamă a trei copii, situație pe care o prezintă, cu fiecare ocazie, cu multă bucurie. 

Iurie Mărgineanu - Sputnik Moldova
Sfatul avocatului: Cu cine rămân copiii minori după divorțul părinților

Fiica fostului președinte Traian Băsescu este acum într-un război juridic cu fostul iubit, Cătălin Tomată, de care s-a despărțit anul trecut.

Potrivit apropiaților cuplului, Tomată este determinat să ceară custodia fetiței lor în instanță.

Mai mult decât atât, Tomată a decis să contraatace acțiunea pe care EBA a intentat-o pentru stabilirea pensiei alimentare a fiicei lor, Anastasia, cu o acțiune din care speră să preia custodia micuței.

Această veste a înfuriat-o pe fiica fostului președinte, care a decis, din toamnă, să se descurce pe cont propriu cu creșterea celor trei copii, dar și să reintre în scena politică – treptat, implicându-se în partea de tineret a Partidului Mișcarea Populară Sector 1, informează evz.ro. 

Elena Băsescu a scris mai multe mesaje cu subînțeles, mai ales știind că fostul o urmărește. Chiar înainte de Crăciun, fiica lui Traian Băsescu a scris, cu prilejul onomasticii micuței, că este prăznuită Sfânta Mare Muceniță Anastasia, protectoare a celor aflați în deznădejde și i-a urat copilei ”La mulți ani!”.

”Mi-ai adus atât de multă bucurie în viață… #untiltheendoftimeitsyouandI” (Noi două, împreună, până la sfârșitul timpului), a scris EBA.

Din căsnicia anterioară, Elena Băsescu mai are doi copii, împreună cu Bogdan ”Sida” Ionescu.

Fluxul de știri
0