Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: O tânără a fost mutilată de câini la Ialoveni – foto

© Sputnik / Игорь Зарембо / Accesați arhiva multimediaMaidanezi
Maidanezi - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără a fost atacată de o haită de câini vagabonzi în timp ce se întorcea acasă – aceasta s-a ales cu răni grave.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. O tânără a fost atacată de o haită de câini în satul Răzeni, raionul Ialoveni. Totul s-a întâmplat în timp ce fata se întorcea seara acasă, pe lângă o fabrică de vin.

Din imaginea postată pe rețelele de socializare se vede că tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta având răni grave pe mâini.

Internauții au presupus că cineva hrănește câinii la fabrica de vin, iar aceștia își apără teritoriul. Mai mulți au fost de părere că proprietarul întreprinderii ar trebui să răspundă pentru această situație și să achite costul tratamentului.

Alții au invocat mai multe cazuri de acest gen, inclusiv în Capitală, învinuind autoritățile de faptul că nu soluționează în mod civilizat problema câinilor vagabonzi.

Amintim că un caz similar a avut loc acum mai bine de două luni la Bălți, o bătrână fiind mușcată de câini la intrarea dintr-o piață.

Vara trecută, o fetiță din Cahul a fost atacată de maidanezi, suferind traumatisme grave, iar o femeie în vârstă a fost mușcată de câini chiar în centrul Chișinăului.

Fluxul de știri
0