Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban nu mai este supărat: Ce au făcut reprezentanții unei firme de construcții - Foto

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban
Ion Ceban  - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a scris pe Facebook că reprezentanții firmei de construcție care au demontat un teren de joc, fără să aibă vreo autorizație, l-au restabilit.

CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. Firma de construcție care a demontat un teren de joc fără să aibă vreo autorizație în acest sens au amenajat spațiul destinat copiilor așa cum a fost inițial. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a scris pe Facebook că lucrările de amenajare a terenului de joc din strada Florilor sunt pe sfârșite. Terenul este restabilit și reparat de firma de construcție care a scos topoganele.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban, supărat rău pe administratorii unei companii de construcții

”La această decizie s-a ajuns în urma discuțiilor cu agentul economic care, potrivit documentelor, are drepturi la acest teritoriu din anul 2006. La așa situații nu s-ar ajunge astăzi dacă anterior autoritățile locale nu vindeau ilegal pământurile municipiului și nu puneau mai sus interesele personale decât cele ale locuitorilor”, a scris Ion Ceban pe Facebook. 

Amintim că primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a arătat indignat de activitatea unei companii de construcții care a demolat un teren de joc fără să aibă acordul autorităților.

”Unii constructori nu au înțeles care e relația noastră cu ei și văd că nu au frică de nimic. Rog ca terenul de joacă demolat să fie reamplasat până marți de firma care a și demolat acest teren. Nu mă miră dacă inclusiv clădirea primăriei s-a vândut pe ascuns. Lucrurile nu vor mai fi tolerate”, a declarat anterior Ceban.

Edilul-șef le-a dat termen de o zi reprezentanților companiei de construcții să reamplaseze terenul de joc și să înceteze construcția. La fel, primarul a cerut ca toată activitatea firmei de construcție să fie evaluată, iar toate actele ce vizează acest antreprenor să fie verificate. 

Fluxul de știri
0