Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban, supărat rău pe administratorii unei companii de construcții

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a arătat indignat de faptul că reprezentanții unei companii de construcții au demolat un teren de joc fără să aibă vreo autorizație.

CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Primarul Capitalei Ion Ceban s-a arătat indignat de activitatea unei companii de construcții care a demolat un teren de joc fără să aibă acordul autorităților. Edilul-șef le-a dat termen de o zi reprezentanților companiei de construcții să reamplaseze terenul de joc și să înceteze construcția. 

Ninsoare - Sputnik Moldova
Societate
Reprezentanții serviciilor municipale, chemați la raport

”Unii constructori nu au înțeles care e relația noastră cu ei și văd că nu au frică de nimic. Rog ca terenul de joacă demolat să fie reamplasat până marți de firma care a și demolat acest teren. Nu mă miră dacă inclusiv clădirea primăriei s-a vândut pe ascuns. Lucrurile nu vor mai fi tolerate”, a declarat Ceban.

Primarul a cerut ca toată activitatea firmei de construcție să fie evaluată, iar toate actele ce vizează acest antreprenor să fie verificate. 

”Azi să invitați acest faimos constructor și dacă se comportă în continuare așa, nu va mai primi niciun certificat de construcție și niciun certificat de urbanism. Până mâine să fie terenul reamplasat dacă mai vrea să aibă vreo relație cu Primăria. Dacă nu, va fi pe cont propriu. Eu înțeleg că unii oameni în general nu au nimic sfânt în ei. Domnule Ilie Ceban, rog să fie reevaluate actele despre această firmă - ce au făcut, cum au făcut până acum”, Ion Ceban

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a convocat astăzi, 30 decembrie, ședința operativă a serviciilor municipale. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe subiecte importate, inclusiv prezentarea informației privind asigurarea măsurilor de pregătire și/sau deszăpezire a municipiului Chișinău în cazul ninsorilor abundente,  raportul cu privire la asigurarea circulației rutiere în condiții de iarnă a transportului public și privat și altele.

Fluxul de știri
0