Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi: Trafic restricționat în centrul Capitalei - ce se întâmplă

© Sputnik / Miroslav RotariЦеремония торжественного зажжения огней на главной новогодней елке страны
Церемония торжественного зажжения огней на главной новогодней елке страны - Sputnik Moldova
Abonare
Toți șoferii care intenționează să traverseze bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt trebuie să știe că după ora 18:00 acest lucru nu va mai fi posibil.

CHIȘINĂU, 31 dec – Sputnik. Traficul rutier în Piața Marii Adunări Naționale, între strada Alexandru Pușkin și Bănulescu Bodoni, va fi suspendat.

Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Sărbătorile de iarnă: Vezi programul manifestărilor din centrul Capitalei

Decizia a fost luată în legătură cu desfășurarea concertului de „Revelion 2019-2020”. Astfel, începând cu ora 18:00, conducătorii auto sunt îndemnați să evite zona, să opteze pentru parcările din zona adiacentă și să circule cu maximă atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni. De asemenea, pietoni au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului.

Totodată, pasagerii sunt informați că în noaptea de Revelion troleibuzele vor avea un regim de activitate prelungit. Astfel, troleibuzele de pe liniile 8, 10, 22, 24 și 25 vor circula până la ora 03:00.

La indicațiile Inspectoratului Național de Patrulare, troleibuzele vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

Fluxul de știri
0