Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sărbătorile de iarnă: Vezi programul manifestărilor din centrul Capitalei

© SputnikInaugurarea Târgului de Crăciun 2020
Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Târgul de Crăciun din centrul Capitalei a fost deschis și este gata să găzduiască artiști care să ne facă sărbătorile mai frumoase.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Spectacole inedite dedicate sărbătorilor de iarnă vor avea loc la Chișinău, în perioada 25 - 31 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale.

Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova
Spectacol feeric, la deschiderea Târgului de Crăciun din Capitală – Video, Foto

Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău anunță că zilnic vom avea parte de spectacole în aer liber, care vor începe de la ora 12:00.

Astfel, începând cu 25 decembrie, de la miezul zilei, lângă pomul de Crăciun din centrul capitalei, vor avea loc spectacole susținute de actorii Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă”.

Pe la 14:00, lângă bradul din PMAN își vor face prezența vedete autohtone, cu care fiecare vizitator al târgului va putea face poze.

Tot zilnic, de la 14:00 la 17:00, Moș Crăciun va fi disponibil pentru poze gratuite.

Surpriza cea mare va fi în ultima zi a anului, când de la ora 19:00 va fi dat startul spectacolului-defileu: „Feerie de Revelion”. Alături de artiștii autohtoni, un show de excepție va avea câștigătorul „Eurovision Song Contest 2009”, Alexander Rybak.

Pe 7 ianuarie 2020, de Crăciunul pe stil vechi, de la ora 19.00 până la 23.00, în scuarul catedralei va fi organizat Spectacolul de Crăciun cu genericul „Creștini, Crăciunul a sosit!”.

Fluxul de știri
0