Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii sunt cu ochii pe cei care vând focuri de artificii - Detalii

© Sputnik / Yana ZaharovaFocuri de artificii
Focuri de artificii - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au efectuat mai multe raiduri în preajma Pieței Centrale, pentru a-i identifica pe cei care vând ilegal focuri de artificii.

CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Polițiștii din Chișinău au efectuat verificări, împreună cu reprezentanții administrației Piaței Centrale, pentru a contracara comercializarea ilegală a produselor pirotehnice.

Ion Barbos - Sputnik Moldova
Atenție! Produsele pirotehnice vă pot pune în pericol viața – Avertismentul specialiștilor

În cadrul controlului, doi bărbați de 24 și 33 de ani au fost surprinși comercializând ilegal astfel de produse pe străzile Varlaam și Tighina. Marfa în valoare de peste 21 000 de lei a fost confiscată. 

Bărbații nu au putut prezenta actele care ar confirma proveniența şi calitatea articolelor de pirotehnie. Toată marfa a fost transportată la depozitul special de păstrare a probelor delicte.

În ambele cazuri, bărbaților le-au fost întocmite procese contravenționale. Ei riscă amenzi de până la 4500 de lei.

În context, Poliţia Capitalei le recomandă oamenilor să procure astfel de produse doar din magazinele autorizate, să se informeze și să respecte instrucțiunile menționate pe ambalaje.

Fluxul de știri
0