Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A început înregistrarea la etapa națională a concursului Eurovision 2020 - Detalii

© NPO / eurovision.tvНовый логотип "Евровидение 2020"
Новый логотип Евровидение 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Compania „Teleradio-Moldova” a dat startul etapei naţionale a concursului internaţional Eurovision Song Contest 2020.

CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Interpreții care vor să reprezinte Republica Moldova la cel mai prestigios concurs european de muzică se pot înscrie deja la etapa națională a competiției. 

Candidații trebuie să depună cererea de înregistrare cu o descriere a proiectului, materialele audio pe suport digital şi lista materialelor, în strictă conformitate cu Regulamentul prestabilit, până în data de 17 ianuarie 2020, ora 17:00, la Centrul de Colectare Eurovision 2020 ( mun. Chişinău, str. Hânceşti 64, TV Moldova 1, anticamera TV).

Eurovison  - Sputnik Moldova
Societate
Iată cine a câștigat finala Eurovision din acest an - Video

Dosarele vor fi recepţionate de luni până vineri între orele 09:00-17:00. Acestea pot fi expediate și prin poşta electronică la adresa eurovision@trm.md cu materialul audio ataşat în fotmat MP3 sau alt format popular, cu toate anexele stabilite de regulament.

Selecţia naţională pentru desemnarea reprezentantului Republicii Moldova la concursul Eurovision 2020 se va desfăşura în două etape. Inițial vor fi examinate dosarele, apoi vor avea loc audierea LIVE.

Ediţia din 2020 a concursului Eurovision se va desfăşura în Olanda, după ce Duncan Laurence a fost desemnat câştigător al concursului Eurovision 2019. Cele două semifinale se vor desfăşura pe 12 şi 14 mai, iar marea finală va avea loc pe data de 16 mai 2020.

Fluxul de știri
0