Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vor cădea capete la Primăria Chișinău? Vezi cine este vizat

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Ion Ceban crede că șefa Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Rodica Guțu, trebuie să își dea demisia. Declarația a fost făcută în exclusivitate în studioul Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Ion Ceban crede că șefa Direcției Educație din cadrul Primăriei Chișinău ar trebui să își dea demisia. Primarul s-a referit în context la situația din instituțiile de învățământ din Capitală și la un incident recent în care a fost implicată Rodica Guțu.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban insistă: Zambițchi să-și dea demisia

”Eu cred că doamna trebuie să plece mai ales pentru lucrurile care s-au întâmplat în achizițiile publice, în special în alimentația copiilor, dar și din cauza taxelor care se percep în grădinițe și școli, iar lumea se face că nu vede. Am dispus să fie creat un grup de lucru împreună cu CNA și să fie elaborată o strategie”, a adăugat primarul.

Tot astăzi, Ion Ceban i-a cerut șefei Direcției Educație să prezinte o explicație în scris, după ce a plecat, împreună cu 40 de angajați ai instituției, într-o călătorie peste hotare.

Mai devreme, premierul Ion Chicu s-a arătat revoltat de faptul că abaterile în domeniul alimentației publice nu contenesc, cerându-i primarului general al Capitalei, Ion Ceban, să lămurească această situație. 

Fluxul de știri
0