Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban insistă: Zambițchi să-și dea demisia

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Instalația gigantică în formă de șopârlă, care apăruse la sfârșitul săptămânii în Piața Marii Adunări Naționale, le-a adus ghinion unor funcționari ai Primăriei.

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Scandalul provocat de „șopârla gigantică” apărută în Piața Marii Adunări Naționale, care urma să facă parte din decorul de sărbătoare, s-ar putea lăsa cu demisii.

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, insistă ca șeful Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, să-și prezinte benevol cererea de demisie. Acesta însă a spus că se va mai gândi dacă să-și dea sau nu demisia. În replică, Ceban a menționat că există și alte metode prin care cei care nu se conformează regulilor să fie demiși.

„Există Codul Muncii. Vom acționa conform legii”, a declarat primarul.

установка праздничной елки в центре города  - Sputnik Moldova
Societate
O arătare stranie chiar în centrul Capitalei: Primarul cere demisii - Foto
Amintim că, în dimineața zilei de sâmbătă, 14 decembrie, în Piață principală a Capitalei, în apropierea Pomului de Crăciun, a fost adusă o reptilă gigantică. Aceasta a dispărut însă după ce un val de critici a fost provocat pe internet, iar Ion Ceban le-a cerut responsabililor de la Primărie să se autosesizeze.

Reptila nu este singura piesă de decor care urma să ne facă sărbătorile mai vesele, dar care i-a nemulțumit pe chișinăuieni. Anterior, caruselul din centrul Capitalei era „împodobit” cu poze cu tentă pornografică.

Fluxul de știri
0