Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Motivul halucinant pentru care o femeie și-a pus capăt zilelor - Detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьacces interzis
acces interzis - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără originară din Bălți și-a pus capăt zilelor pentru că ar fi avut mai multe datorii pe care nu putea să le plătească.

CHIȘINĂU, 29 dec - Sputnik.  O tânără de 27 de ani originară din Soroca şi-a pus capăt zilelor din cauza unor datorii. Potrivit Poliţiei, victima s-ar fi strangulat pentru că ar fi luat cu împrumut o sumă mare de bani. Aceasta a lăsat și un bilet de adio, în care a explicat motivul pentru care a recurs la gestul cumplit.

<<<Scene de groază: Accident cumplit pe șoseaua Ocnița-Otaci>>>

Corpul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în dormitor de către fratele său, care a chemat imediat oamenii legii. 

Natalia Solovei - Sputnik Moldova
Cum recunoaștem un copil care se gândește la suicid – explicația psihologului
Nenorocirea s-a produs aseară, în jurul orei 20:00.

Acum câteva zile, un tânăr de 18 ani s-a aruncat în gol de la înălțime și a decedat. Poliția susține că el a sărbătorit, împreună cu șase prieteni în apartamentul unuia din aceștia. La un moment dat, a urcat la etajul superior al blocului și s-a aruncat în gol. Acesta a fost preluat de o ambulanță, dar a decedat în drum spre spital. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, suicidul este a doua cauză de deces pentru persoanele din toată lumea cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani. 

Fluxul de știri
0