Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Ionel Istrati dezvăluie când are de gând să-și întemeieze o familie

© Facebook / Ionel IstratiIonel Istrati
Ionel Istrati - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpretul Ionel Istrati a vorbit despre cele mai frumoase realizări ale anului 2019, dar și despre surprizele pe care le pregătește în 2020. Mai mult, interpretul ne-a dezvăluit când are de gând să-și întemeieze o familie.
Exclusiv: Ionel Istrati dezvăluie când are de gând să-și întemeieze o familie

Ionel Istrati afirmă cu certitudine că anul 2019 a fost un an cu multe realizări în cariera muzicală. Interpretul a participat în cadrul mai multor concursuri de talie națională și internațională, a câștigat premii importante precum este trofeul "Simpatia Publicului" în cadrul evenimentului muzical Moldova Music Awards.

"A fost anul turneelor și concertelor. Am câștigat premii prestigioase. Noi, artiștii lucrăm pentru cei care ne admiră și ne dau un imbold să fim și mai buni de fiecare dată", a spus Istrati.

Și dacă în anii precedenți, interpretul a uimit publicul cu un videoclip filmat tocmai la Polul Nord, de această dată, capriciul artistic îl duce pe Ionel Istrati în America.

"2020 va fi anul lansărilor. Voi lansa o piesă muzicală și un videoclip. Nu vreau să dezvălui mai multă informație, deoarece vreau să rămână o surpriză pentru fanii mei. Cu siguranță va fi ceva frumos", a remarcat interpretul.

Întrebat ce-și dorește în noul an și când are de gând să-și întemeieze o familie, interpretul a răspuns:

"În 2020 mi-aș dori să fim cu toții sănătoși. Practic tot am, dar încă nu mi-am creat o familie. Sunt tinerel încă. Mai am de realizat câteva lucruri și după aceea mă voi gândi și la o familie cu siguranță. Pentru artiști nu este târziu niciodată", a mărturisit el.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0