Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce au decis judecătorii în cazul unui șofer beat, care a băgat în comă un copil la Briceni

© Depositphotos.com / JanPietruszkajustiție
justiție - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a urcat beat criță la volan și a lovit un copil, care acum se află în comă.

CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Procuratura generală anunță că judecătorii au dispus plasarea în arest preventiv a bărbatului care a lovit cu mașina un copil de 12 ani, în satul Caracușenii Vechi din raionul Briceni.

poză simbol - Sputnik Moldova
Accidente
Locul parcă ar fi blestemat: Încă un accident grav s-a produs la Hâncești - Video

S-a întâmplat pe 25 decembrie, de Crăciun pe stil nou. Minorul venise în localitate din satul vecin, cu permisiunea părinților, ca să colinde.

După ce a fost lovit în plin de mașină, copilul a ajuns la spital, iar în aceste momente se află în comă. Starea lui nu permite transportarea pentru tratament într-o altă instituție medicală.

Anchetatorii confirmă că șoferul era în stare de ebrietate avansată atunci când s-a produs nenorocirea. Bărbatul circula cu viteză excesivă. O confirmă și oamenii legii, care susțin că urmele frânelor aveau o lungime de 29 de metri. 

Șoferul este cercetat penal și riscă până la 8 ani de închisoare. În plus, el ar putea fi privat de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Fluxul de știri
0