Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Locul parcă ar fi blestemat: Încă un accident grav s-a produs la Hâncești - Video

© Sputnik / Miroslav Rotaripoză simbol
poză simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident de circulație s-a produs în raionul Hâncești, în apropiere de localitatea Lăpușna. S-a întâmplat în același loc în care acum două zile un bărbat și-a pierdut viața, iar alte câteva persoane au fost rănite.

CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Un automobil a derapat pe carosabil și a ajuns în parapet, în apropiere de localitatea Lăpușna din raionul Hâncești. Imaginile cu mașina avariată au fost postate de un martor pe rețelele de socializare. 

Deocamdată nu este clar în ce condiții s-a produs impactul și dacă există victime. În imagini poate fi observată o autospecială a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Авария - Sputnik Moldova
Accidente
Accident în lanț, cu morți și răniți pe șoseaua Chișinău-Strășeni - Foto

S-a întâmplat în același loc în care, acum două zile, s-a produs un alt accident groaznic. Două automobile marca Audi și BMW s-au ciocnit frontal și au fost făcute praf în urma impactului. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit pe loc, iar mai multe persoane au ajuns la spital cu traumatisme. A fost nevoie de intervenția unei echipei de descarcerare pentru a scoate o femeie dintre fiarele contorsionate ale vehiculului. 

Tot în raionul Hâncești s-a produs, pe 26 decembrie, încă un accident. Un camion a intrat într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului și a deteriorat instalațiile rutiere și parapetul de protecție de pe marginea drumului. Din fericire însă, șoferul a rămas în viață.

Fluxul de știri
0