Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maestrul Eugen Doga nu încetează să surprindă: Ce planuri are pentru anul 2020

© Sputnik / Miroslav RotariEugen DOGA
Eugen DOGA - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Celebrul compozitor Eugen Doga a mărturisit în studioul Sputnik Moldova că agenda sa pentru 2020 este deja plină pentru jumătate de an. Renumitul compozitor va susține mai multe concerte importante peste hotarele țării.
Maestrul Eugen Doga a mărturisit: În 2020, deja agenda pe jumătate de an este plină

În cadrul emisiunii "INTERSECȚII", maestrul Eugen Doga a dezvăluit că în noul an nu va avea timp pentru odihnă. Agenda sa este deja plină de evenimente pentru cel puțin jumătate de an.

Творческий вечер Евгения Доги  - Sputnik Moldova
Exclusiv: Cum a fost scris imnul orașului Chișinău - detalii de la Eugen Doga, Video

Compozitorul spune că acest lucru, de fapt, îi aduce multă bucurie, întrucât este plin de energie și inspirație.

"În primăvară, voi susține concerte importante în Rusia (Moscova și Sankt-Petersburg), în România, Grecia și Italia. Agenda este aproape plină", a relatat maestrul.

Eugen Doga a ținut să-i felicite pe toți moldovenii cu prilejul sărbătorilor de iarnă și le-a dorit sănătate și multă energie pentru a avea realizări deosebite.

"Vă doresc sănătate dragii mei și, desigur, multe realizări care aduc o dispoziție bună și liniște în societate. Oamenii nemulțumiți sunt tot timpul agresivi. Eu exclud această categorie agresivă în societate. Eu aș dori să avem o cunună de oameni buni, fericiți și demni de fapte bune. La mulți ani!", a spus maestrul Doga.

Vă propunem să vizionați versiunea integrală a interviului realizat în studioul Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0