Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Socialista Marina Radvan revine în Parlament: Pe cine îl va înlocui

© Sputnik / Miroslav RotariМарина Радван
Марина Радван - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a validat astăzi mandatul de parlamentar al socialistei Marina Radvan, care a fost deputat din partea PSRM și în legislatura precedentă.

CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Socialista Marina Radvan o va înlocui în Parlamentul Republicii Moldova pe Tatiana Cunețchi, care a fost desemnată director interimar al Agenției Servicii Publice.

Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Politică
Ședința Legislativului: Constantin Botnari nu mai este deputat în Parlament
Ea a devenit deputat pentru că figura în lista candidaților supleanți a PSRM. 

Tot astăzi, Comisia Electorală Centrală a validat mandatul membrului Blocului ACUM Virgiliu Pîslariuc, care îl va înlocui în Legislativ pe Serghei Cataranciuc. Oficialul a decedat la sfârșitul lunii noiembrie. 

CEC a stabilit că în ziua de 15 martie 2020 se vor desfășura alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești.

Decizia vine după ce deputatul Alexandru Botnari, ales pe 24 februarie în această circumscripție, și-a depus mandatul de deputat, optând pentru funcția de primar al Hânceștiului. 

Potrivit serviciului de presă al CEC, organizarea alegerilor din 15 martie 2020 va costa 4,2 milioane de lei.

Fluxul de știri
0