Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sărbătoare, dar nu pentru toți: Ce vor face peste 3000 de persoane în zilele libere

© Sputnik / Miroslav RotariРождественская ярмарка 2018
Рождественская ярмарка 2018  - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătorile de iarnă nu vor fi la fel de ușoare pentru mai bine de 3000 de persoane, angajate în domeniu apărării.

CHIȘINĂU, 27 dec – Sputnik. Peste 3000 de poliţişti şi carabinieri vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor de iarnă. Poliţiştii vor „sărbători” la muncă atât în noaptea dintre ani, cât şi pe toată perioada sărbătorilor pe stil vechi.

Zăpadă - Sputnik Moldova
Vom avea zăpadă de Revelion? Vremea se schimbă brusc în următoarele zile

În cadrul unei conferințe de presă, șeful Secției Poliție Comunitară a IGP, Daniel Mazepa a informat că oamenii legii se vor afla la datorie pe principalele artere naționale în punctele de risc de comitere a accidentelor rutiere și în orele de trafic intens.

În context, responsabilii au îndemnat cetățenii să respecte regulile de circulaţie şi să nu îşi lase maşinile parcate neregulamentar. Totodată, oamenii au fost sfătuiți să se asigure că au încuiat locuințele înainte de plecare, întrucât în această perioadă numărul furturilor crește considerabil. Șefii poliției Republicii Moldova au împărţit trecătorilor dar şi şoferilor brăduţi din lemn.

Fluxul de știri
0