Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vom avea zăpadă de Revelion? Vremea se schimbă brusc în următoarele zile

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaZăpadă
Zăpadă - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a venit cu o veste bună pentru sfârșitul acestui an. De Revelion, am putea să ne bucurăm de zăpadă.

CHIȘINĂU, 26 dec - Sputnik. Când moldovenii și-au pierdut orice speranța că vor avea parte de zăpadă de Revelion, meteorologii anunță o schimbare bruscă a vremii în următoarele zile. Astăzi, se vor înregistra ploi slabe în toată țara, iar de mâine temperaturile vor scădea și va ninge în centrul și nordul țării. Temperatura aerului va fi de -3 grade noaptea, iar ziua vor fi cel mult 5 grade. 

© Photo : meteo.mdPrognoza meteo pentru 7 zile
Vom avea zăpadă de Revelion? Vremea se schimbă brusc în următoarele zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 7 zile

Sâmbătă, temperaturile vor scădea și mai mult, iar ninsoarea se va înteți. Astfel, în centrul țării, noaptea, vom avea -5 grade Celsius, iar ziua vor fi maximum 2 grade cu plus. La nord se vor înregistra -6 grade în timpul nopții și doar un grad în timpul zilei. În sudul țării vor fi -4 grade noaptea și trei grade ziua. 

Menționăm că va ninge abundent atât sâmbătă, cât și duminică. Astfel, de Revelion am putea să ne bucurăm de zăpadă din plin. 

Luna ianuarie va începe cu temperaturi scăzute. Miercuri vor fi patru grade în timpul zilei și -4 în timpul nopții. Joi, în data de 2 ianuarie, vor fi două grade ziua și -7 grade noaptea.

Fluxul de știri
0