Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul Ion Ceban, chemat la Președinție

© Photo : Facebook.com / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон провел встречу с примаром Кишинева Ионом Чебаном
Президент Молдовы Игорь Додон провел встречу с примаром Кишинева Ионом Чебаном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a făcut un bilanț al anului 2019 împreună cu primarul Chișinăului Ion Ceban. Cei doi oficiali au vorbit și despre planurile de dezvoltare a Capitalei.

CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Șeful statului, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a avut o discuție cu primarul Ion Ceban în cadrul căreia a vorbit despre prioritățile de dezvoltare a Capitalei.

ambuteiaj - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban a găsit soluția pentru ambuteiajele din Capitală: Ce propunere are - Detalii

 ”Am avut o întrevedere de lucru cu primarul general al Municipiului Chișinău, Ion Ceban, cu care am făcut bilanțul anului curent înregistrat de municipalitate. L-am felicitat pe edil cu ocazia adoptării în două lecturi a bugetului orașului de către Consiliul Municipal”, a menționat președintele.

Igor Dodon a salutat intenția autorităților municipale de a acorda în anul 2020 o atenție prioritară proiectelor sociale și dezvoltării infrastructurii capitalei, menționând că este planificată în special reabilitarea unor drumuri naționale, reconstrucția parcurilor, construcția câtorva sute de terenuri de sport și de joacă pentru copii și a zece stadioane noi.

”Printre alte lucrări planificate mai pot fi menționate: izolarea termică a instituțiilor sociale, rezolvarea problemei stațiilor de epurare, reconstrucția pasajelor subterane, reparația drumurilor intracartier, de asemenea, va fi acordat sprijin pentru proiecte în suburbii”, a mai precizat șeful statului.

Recent, cei doi au întreprins o vizită de lucru în Sankt-Petersburg, unde s-au întâlnit cu guvernatorul orașului cu care au discutat despre realizarea unor proiecte de infrastructură în Chișinău.

Fluxul de știri
0