Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important pentru cei cu boli ale urechii - Iată ce șansă le oferă Ministerul Sănătății

© Fotolia / Sudok1Снимок компьютерной томографии человеческой головы
Снимок компьютерной томографии человеческой головы - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale inaugurează astăzi Centrul Republican de Audiologie, Protezare Auditivă și Reabilitare Pedico-Pedagogică a Clinicii „Emilian Coţaga”, care activează în baza IMSP Institutul Mamei şi Copilului.

CHIȘINĂU, 27 dec – Sputnik. Evenimentul va avea loc în incinta Clinicii „Emilian Coțaga”, cu începere la ora 11:00 și la ceremonie vor participa ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, și directorul IMSP Institutul Mamei și Copilului, Sergiu Gladun.

medicina - Sputnik Moldova
Societate
Cum vor lucra instituțiile medicale de sărbători: Când și unde te poți adresa
Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale precizează că Centrul va presta servicii medicale în domeniul audiologiei şi protezării auditive, reabilitarea psiho-pedagogică a persoanelor cu surditate,  coordonarea activităţii curativ-profilactice, implimentarea tehnologiilor avansate de diagnostic, tratament şi recuperare a pacienţilor cu deficienţă de auz, favorizarea implimentării realizărilor cercetărilor ştiinţifice, elaborarea normativelor unice şi altele.

Fluxul de știri
0