Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum vor lucra instituțiile medicale de sărbători: Când și unde te poți adresa

© Sputnik / Rodion Procamedicina
medicina - Sputnik Moldova
Abonare
Graficul de lucru al instituțiilor medicale din subordinea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în perioada sărbătorilor a fost aprobat.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Toate instituțiile medicale din subordinea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vor lucra în regim obișnuit de sărbători.

Vama Sculeni - Sputnik Moldova
Societate
Anunț important făcut de autorități: Cum vom trece frontiera de stat de sărbători

Un grafic în acest sens a fost aprobat de MSMPS și prevede ca în fiecare instituție să fie nominalizat personalul medical de gardă printr-un grafic complementar.

„Vor fi asigurate rezervele necesare de medicamente, consumabile, produse alimentare și petrolifere pentru activitatea neîntreruptă a instituțiilor medicale în zilele menționate”, precizează serviciul de presă al Ministerului.

La datorie vor fi și specialiștii Agenției Naționale de Sănătate Publică, dar și cei ai Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, care vor asigura instituțiile medico-sanitare cu rezerve necesare de sânge și derivați ai sângelui.

Unde vei putea bea vin fiert și mânca turtă dulce de sărbători>>>

În caz de necesitate, vor putea fi solicitate în regim obișnuit și serviciile Centrului de Medicină Legală.

Fluxul de știri
0