Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Vom avea iarnă adevărată - Vin zile cu ninsori în toată țara

© SputnikNinsori în Moldova
Ninsori în Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Mare bucurie pentru copii, dar și pentru cei adulți, în special, pentru agricultori: de vineri, în Moldova începe să ningă.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pe pagina sa de internet că astăzi va ploua slab la nord și la centru, dar nu și în raioanele de sud ale Republicii Moldova.

În noaptea de miercuri spre joi, în raioanele de nord vom avea minime de 0.. +3 grade Celsius, în centru: +1.. +4 grade Celsius și +2.. +5 la sud.

În același timp, în raioanele din nordul țării maximele vor varia între +1.. +4 grade Celsius, în cele de centru: +2.. +5, iar în raioanele din sudul Republicii Moldova: +3.. +6 grade Celsius.

Joi vor cădea ploi slabe în nordul și centrul țării, dar nu și la sud.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoza meteo: Vom avea iarnă adevărată - Vin zile cu ninsori în toată țara - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

De vineri vin ninsorile. În nordul țării va ninge vineri, sâmbătă și duminică, iar temperaturile vor varia noaptea între 0 și -6 grade Celsius, iar ziua între -2 și +1.

Bogdan Alin Ota - Sputnik Moldova
Mesaj cutremurător de Crăciun: Ce scrie un mare compozitor român, plecat de 5 ani din țară

Tot pentru aceste trei zile sunt prognozate ninsori și în raioanele de cetnru, unde miimile vor varia între +1.. -5 grade Celsius, iar maximele între +1 și -4 grade Celsius.

În sudul țării va ninge doar în zilele de sâmbătă și duminică, când vom avea maxime de 0.. +3 grade Celsius și minime de -1.. -4 grade Celsius.

De săptămâna viitoare, temperatura aerului va coborî mult sub 0 grade, minimele ajungând pe timp de noapte până la -8 grade Celsius.

Fluxul de știri
0